Inloggen

Over ons

Statuu studies is een bijlesorganisatie opgericht door studenten aan de Universiteit van Utrecht met als doel andere studenten zo goed mogelijk te begeleiden in vooral wiskunde en statistiek vakken.

Onze roots liggen in het geven van privélessen in de wiskunde en statistiek vakken. Echter merkten wij dat de groep studenten, die behoefte heeft aan begeleiding, om de soms onbegrijpelijke taal van hoogleraren en professoren duidelijk uit een te zetten, groot was. Daarom zijn wij cursussen en trainingen in kleine groepjes aan gaan bieden om zo een groter aantal studenten te kunnen helpen bij het behalen van hun tentamens.

Tijdens de cursussen staat Statuu voor kwaliteit met een persoonlijke aanpak. Wij vinden dat een docent niet alleen boven de stof moet staan, maar het ook goed moet kunnen overbrengen. Onze docenten worden daarom ook zorgvuldig geselecteerd op didactische én sociale vaardigheden.

Uiteraard ligt bij onze cursussen ligt de focus op het behalen van je tentamens. De eigen materialen, die we ontwikkelen voor elke cursus, zijn hier dan ook op gebaseerd. Deze materialen zullen uitgedeeld worden tijdens de les en omvatten vaak een uitgebreide samenvatting, voorbeeldopgaven en opgaven om zelf te oefenen.

Meer weten over ons? Stuur dan een mail met jouw vragen naar info@statuu.nl

Kies een studie Kies een vak

Like en win!

Like de Statuu Studies Facebook pagina en maak kans op een gratis cursus!
Erg goede ervaringen met Statuu studies. Trainingen worden gegeven door experts aan de hand van een duidelijke walktrough en oude tentamens. Dankzij deze trainingen heb ik Mathematics gehaald en Econometrie zelfs afgesloten met een 8, echt een aanrader!
© 2013 - 2019 Statuu Studies | algemene voorwaarden | partner van WeTeach